Phar Life Body-life Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Body-Slim fungeert als een effectieve 'brander' van vet en vermindert het verlangen naar suiker. Het belangrijkste voordeel is dat het direct opgeslagen vetten in het lichaam aanvalt en voorkomt dat nieuwe lipiden die met voedsel worden ingenomen zich in het lichaam ophopen .

Het zal een stimulerende rol spelen (zal het basale metabolisme verhogen) en helpen de eetlust te matigen. Het activeert en vergemakkelijkt het metabolisme en de consumptie van lipiden om energie te produceren

Gegevens
CNK3396074
FabrikantenPZ Business
MerkenPhar Life