Over ons

Wie zijn wij?

Erik Vanbeselaere

Apotheker Titularis – eigenaar     
Afgestudeerd in 1994 

Saskia De Doncker

Apotheker Adjunct – eigenaar
Afgestudeerd in 1998 

Veerle Cauwenberghs

 Apotheker Adjunct 
Afgestudeerd in 1993 

Apotheker Vervangers

Apotheker Wouter Jaspers

Apotheker Leentje Morias

Onze diensten

We staan garant voor een eerlijk en deskundig advies met een open communicatie in een ongedwongen sfeer. Door onze flexibiliteit kunnen wij een vlotte meertalige bediening (NL-FR-E) en een  snelle service bieden.

Wij werken met een Gedeeld Farmaceutisch Dossier, hierdoor kunnen wij beter hulp aanbieden bij het opmaken van uw medicatieschema. We staan ook voor u klaar om uw medicatiedoos te vullen voor u op reis vertrekt.

Wij dienden ook een zeer uitgebreid gamma aan beschikbare producten. Zo hebben wij een groot assortiment cosmetica, continu op stock, sportvoeding met advies en nog meer producten.

Bij bestellingen leveren wij 4 maal per dag, voor bestellingen van niet-voorradige producten (laatste besteluur met levering dag zelf: 16u30).

Kom ook eens langs in onze ruime, moderne infrastructuur, met 3 aparte bedieningstogen met snelle kostenloze betalingsmogelijkheden staan wij voor u klaar.

Verder hebben wij een ruime parking zodat u makkelijk gebruik kunt maken van onze uitleendienst. In ons assortiment:

  • grote voorraad aerosoltherapie
  • uitleendienst thuiszorgmaterialen (krukken, rolstoel, invalidenzorg,…)

Mocht het nodig zijn, zelfs gratis levering aan huis voor zorgbehoevenden in de regio

Geniet van ons verzorgde en betrouwbare magistrale bereidingen, uitgebreide voorraad courante homeopathie en alle homeopathische bereidingen mogelijk.

Steeds een uitgebreide voorraad courante veterinaire producten en invoer buitenlandse specialiteiten (hiervoor is een voorschrift nodig).

Kom gerust eens langs of maak gebruik van onze online apotheek, beschikbaar 24/24 – 7/7

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen, zodat je ook hiermee je steentje kunt bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.

Korting via je spaartegoed 

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je 5% korting op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. Dit spaartegoed wordt aan het begin van het nieuwe jaar verrekend.