Memorex+ Gel 30

CNK: 3016193

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Memorex+ Gel 30

Een beter geheugen zonder belemmeringen dankzij de dubbele werking van Memorex, een product dat helpt om de geestelijke prestaties te verbeteren en de stress en het effect ervan op de cognitieve functies tegen te gaan.


Richtprijs

€ 14,95

Gegevens

MEMOREX + bevordert de intellectuele vorm dankzij een originele en complete formule die de volgende bestanddelen bevat:Een complex van vitamines en mineralen die essentieel zijn voor de goede werking van de hersenen: de vitamines B1, B2, B3, B5, B6 en C, in combinatie met magnesium, ijzer, zink en koper; Actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong om de intellectuele prestaties te optimaliseren: ginseng quinquefolius, beter bekend als Amerikaanse ginseng, en rozewortel, dat helpt om de effecten van stress tegen te gaan en om op natuurlijke wijze weer intellectueel fit te worden.

(1)Rozewortel draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid als gevolg van stress en aan een normale cognitieve functie. ​(2)Vitamine B5 draagt bij aan normale intellectuele prestaties. De vitamines C, B1, B2, B3, B6, koper en magnesium dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel. IJzer en zink dragen bij aan een normale cognitieve functie.

Meer informatie

EAN Code 8009518115512
Breedte 78 mm.
Hoogte 135 mm.
Nut NUT674/25
Diepte 27 mm.
Indicaties

Een beter geheugen zonder belemmeringen dankzij de dubbele werking van Memorex, een product dat helpt om de geestelijke prestaties te verbeteren en de stress en het effect ervan op de cognitieve functies tegen te gaan.

Gebruik

Neem 's ochtends één capsule met een groot glas water bij het ontbijt.

Samenstelling

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis): droog extract van Rhodiola rosea (200), magnesiumoxide, omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof: titaniumdioxide), droog extract van ginseng (Panax quinquefolius) (90), ijzergluconaat, vitamine C (L-ascorbine zuur), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), zinksulfaat, vitamine B5 (calcium D-pantothenaat), vitamine B3 (nicotinamide), kopergluconaat, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine B6 (pyridoxine chlorhydraat), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiamine hydrochloride).

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Contra Indicatie

Zonder gluten.

Merk Fortepharma